شیمی پیام نور وایتکس در ایران کاربرد تازه ای پیدا کرده است: استفاده در گاوداری ها برای ماندگار کردن شیر. سلامت نیوز نوشته است: سئوال اینجاست که چرا بعضی از شیرهای پاستوریزه که بیشتر از 5 روز ماندگاری ندارند با وجود گذشت دو هفته همچنان سالم مانده و فاسد نمی شوند؟ .... برای مشاهده خبر به ادامه مطلب بروید. وایتکس,شیر,ماندگاری,پاستوریزه,شیر پاستریزه,سرطان,گاوداری,لسیتین,چرب استئاریک,پالمیتیک,اولئیک,استر کولین اسید فسفریک,تقویت حافظه,فسفولیپید,فسفاتیدیل کولین,فسفو لیپیدی,آزمايش,ضدعفونی…