loading...
شیمی پیام نور
آخرین ارسال های انجمن
محمد معین ابراهیم زاده بازدید : 2941 جمعه 25 آذر 1390 نظرات (3)

 

وایتکس در ایران کاربرد تازه ای پیدا کرده است:
  استفاده در گاوداری ها برای ماندگار کردن شیر.

سلامت نیوز نوشته است: سئوال اینجاست که چرا بعضی از شیرهای پاستوریزه که بیشتر از 5 روز ماندگاری ندارند با وجود گذشت دو هفته همچنان سالم مانده و فاسد نمی شوند؟ 
....
برای مشاهده خبر به ادامه مطلب بروید.

 

 

 

 آیا از بار میکروبی شیرهای ایرانی کاسته شده است و یا کارخانه های تولید کننده این شیرها چنان پیشرفت کرده اند که چنین شیرهایی را تولید می کنند؟
یک منبع آگاه به سلامت نیوز گفته است: «سال گذشته اداره استاندارد و تحقیقات شهر اصفهان با مسئله عجیبی در خصوص شیرهای پاستوریزه روبرو شد.»
«جریان از این قرار بود که شیرهای پاستوریزه بعد از حتی باز کردن درب آنها تا حدود 3 هفته ماندگاری داشتند و فاسد نمی شدند. با بررسی هایی که اداره استاندارد و تحقیقات صنعتی استان اصفهان به عمل آورد متوجه شدند که برخی از گاوداری ها از وایتکس برای ماندگاری بیشتر شیرهایشان استفاده می کنند و به دلیل اینکه وایتکس یک ضدعفونی کننده بسیار قوی است مانع فاسد شدن شیرهای پاستوریزه شده است.»
«این ماده ضدعفونی کننده به شدت سرطان زا است و مصرف کنندگان این شیرها به عوارض آن دچار می شوند.»
حال این سوال پیش می آید آیا نظارت کامل بر گاوداری ها و کارخانجات تولید کنندهشیر پاستوریزه وجود دارد؟ آیا بعضی از شیرهای پاستوریزه ای که به مدت طولانی تر از 5 روز ماندگاری دارند از وایتکس در نگهداری آن ها استفاده می شود؟
 يك دامپزشك:  من هم با اين مسئله بارها برخورد كرده ام
آزمايشات معمول كارخانجات پاستوريزه هم توانايي رديابي ضدعفوني كننده هاي كلره ( مانند وايتكس) را ندارند.
گزارش سلامت نيوز كاملا دقيق مي باشد.
وقتي بيش ار 5 سال است ليستين خوراكي* وارد ايران نشده و فقط ليستين صنعتی كه سرطانزا ومخصوص صنعت مي باشد وارد مي شود و تمام شكلات ها و شيريني هاي ما با ليستين صنعتي است مي خواهيد دامدار ما از چه كسي اخلاق كاري بياموزد ؟!!
*لسیتین یک لغت یونانی و به معنای زرده تخم مرغ است و علت نام‌گذاری آن، وجود میزان فراوان لسیتین در زرده تخم مرغ و همچنین کشف این ماده برای اولین بار در زرده تخم مرغ بوده‌است. لسیتین، درگروه فسفولیپید می‌باشد و اغلب به عنوان فسفاتیدیل کولین شناخته می‌شود. لسیتین فسفو لیپیدی است که در تمام موجودات زنده یافت می‌شود. این ماده مخلوطی از دی گلیسرید اسیدهای چرب استئاریک، پالمیتیک و اولئیک با استر کولین اسید فسفریک است. بدن قادر به ساختن لسیتین است بعلاوه لسیتین را می‌توان در بسیاری از غذاها یافت.
لسیتین نقش مهمی در تقویت حافظه و مبارزه با فراموشی دارد. با توجه به افزایش فراموشی و بیماری آلزایمردرافراد مسن وبهره گیری کمتراین گروه ازمغز خود، هم اکنون در کشورهای اروپایی ، افراد مسن و میانسال به مصرف لسیتین به صورت مکمل های غذایی تهیه شده وموجود دربازارهای جهانی و یا مصرف لوبیای سویا به عنوان منبع اصلی لسیتین توصیه اکید می شود.

 

ارسال نظر برای این مطلب
این نظر توسط عباس در تاریخ 1392/10/12 و 3:17 دقیقه ارسال شده است

من الان میفهم چرا وقتی شیر پاستوریزه میخورم از گلو تا خود معدم میسوزه وتا چند ساعت اثرش میمونه ولی شیر طبیعی اینطور نیست

این نظر توسط bluenight7777@gmail.com در تاریخ 1348/10/11 و 19:07 دقیقه ارسال شده است

منطقه ی ما گاودارا پول خرید وایتکس ندارند در عوضش " ریشول " یک ماده ی قدیمی شوینده هست که از موم زنبور عسل و سنگ اهک و یک سری افزودنی های مجاز !!!!!!!!! درست میشه ، میریزند تا شیر وا نره و فاصد نشه کلا دارن بکوب دهن مردم رو سرویس می کنند .شکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلک

این نظر توسط علي رضا حبيبي در تاریخ 1348/10/11 و 21:35 دقیقه ارسال شده است

سلام.پست خيلي خوبي بود.
من وقتي شير ميخورم فكر ميكنم مزه عفونت ميده نگو مزه وايتكس و كلريد ريك اسيده.
خدا از سر تقصيرشون نگذره
پاسخ : سلام.مرسی.
ولی وایتکس ما خوشمزه تره شکلک
فکر کنم درصد خلوص اسیدش بالاترباشه.


کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
وب سایت دانشجویان شیمی دانشگاه پیام نور قم زیر نظر انجمن علمی تخصصی شیمی تاسیس:1386 www.csq.ir@gmail.com
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 461
  • کل نظرات : 1150
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 8542
  • آی پی امروز : 108
  • آی پی دیروز : 442
  • بازدید امروز : 348
  • باردید دیروز : 1,413
  • گوگل امروز : 3
  • گوگل دیروز : 10
  • بازدید هفته : 348
  • بازدید ماه : 27,184
  • بازدید سال : 166,873
  • بازدید کلی : 5,498,862