شیمی پیام نور
کاملترین سایت شیمی کاربردی پیام نور شامل کلیه ی نمونه سوال های پایان ترم پیام نور، گزارش کارهای شیمی، خلاصه دروس و کتب و پاورپوینت های آمو

نمونه سوالات ترم گذشته تحصیلی نیم سال دوم 92-93 + پاسخنامه

جمعه 05 دي 1393

با سلام خدمت شیمیدان های عزیز

 

نمونه سوالات ترم گذشته

 

تحصیلی نیم سال دوم 92-93

 

با پاسخنامه بر روی سایت قرار گرفت.

 

با آرزوی موفقیت در امتحانات امیدوارم بهترین استفاده ببرید.

 

 

 

 

برای دریافت ســــوالات اینجا کلیک کنید.

 

برای دریافت پاسخانامه اینجا کلیک کنید.

نمونه سوالات نیم سال اول 93-92 شیمی

پنجشنبه 15 خرداد 1393

نمونه سوالات نیم سال اول 93-92 شیمی 

به همراه پاسخنامه

لینک دریافت کلیک کنید

دوستان توجه کنید این لیست مقداری کم کاستی دارد.

برای کامل شدن این لیست نیازمند همکاری شما هستیم.

این همکاری وقت شما شاید در حد 15دقیقه بگیره ولی کمک بزرگی به دوستان خودتون و خود شما میکنید.

مراحل زیر برای قرار دادن نمونه سوال خود که در این لیست موجود نیست طی کنید:

1-ابتدا نمونه سوال مورد نظر از سایت گلستان دریافت کنید سپس پاسخنامه آن را در یک فایل وورد ذخیره کنید.

2-سپس این دو فایل را دریک فایل فشرده ذخیره کنید و با نام مناسب نامگذاری کنید.

3-سپس به لینک http://bit.ly/1mdRhnd بروید.

4- با نام کاربری www.csq.ir@gmail.com و رمز عبور www.csq.ir وارد سایت شوید.

5-به پوشه نیم سال اول 92-93 # مرجع شیمی پیام نور رفته و سپس وارد پوشه نمونه سوالات اضافه شده شوید.

6-سپس فایل که به صورت فشرده تهیه کرده اید بکشید بندازید داخل آن صفحه :) یا از گزینه های موجود بر روی  کلیک کنید و منشر شوید تا فایل شما آپلو شود.

با تشکر

خودکشی سلول‌های سرطانی با نانوذرات مغناطیسی

شنبه 03 خرداد 1393

خودکشی سلول‌های سرطانی با نانوذرات مغناطیسی

پژوهشگران دانشگاه لوند با تحریک لیزوزوم‌های سلول سرطانی آنها را وادار کردند که خود را از بین ببرند. برای این کار نانوذرات اکسید آهن وارد سلول سرطانی شده و با اعمال میدان مغناطیسی، موجب حرکت نانوذرات می‌شوند؛ چرخش نانوذرات موجب تحریک لیزوزوم‌ها شده و تحریک سلولی انجام می‌شود. با این تحریک لیزوزوم سلول سرطانی شروع به از بین بردن خود سلول می‌کند.
شیمی‌درمانی معمولاً روی تمام سلول‌ها، سرطانی و سالم، تأثیر می‌گذارد، بنابراین اثرات جانبی آن بسیار زیاد است. در رادیوتراپی نیز بافت‌های سالم اطراف سلول‌های سرطانی نیز دچار مشکل می‌شوند. اما در این روش تنها به سلول سرطانی حمله می‌شود.
بیش از این نیز از نانوذرات مغناطیسی برای از بین بردن سلول‌های سرطانی استفاده شده بود؛ اما در تمامی آنها فرآیند گرم شدن موجب از بین بردن سلول‌ها می‌شده است. گرم شدن موجب التهاب بافت شده و ممکن است سلول‌های سالم اطراف را نیز تحت تاثیر قرار دهد. اما در روش جدید، نانوذرات به صورت کنترل شده به چرخش در می‌‌آیند و سلول‌های سرطانی به وسیله ی لیزوزوم‌ها از بین می‌‌روند.
هر چند این روش برای درمان سرطان ابداع شده اما می‌تواند کاربردهای گوناگونی داشته باشد؛ برای مثال می‌‌توان از آن برای درمان برخی بیماری‌هایی نظیر دیابت نوع یک که منشاء‌ آن ها سیستم ایمنی بدن است، استفاده کرد.

سال ۲۰۱۴ "سال بین المللی بلورشناسی" معرفی شد

جمعه 12 ارديبهشت 1393

سال ۲۰۱۴ "سال بین المللی بلورشناسی" معرفی شد
*******
سازمان ملل متحد به دلیل عدم شناخت کافی عموم مردم از بلورشناسی و از سویی کاربرد بلورها در تمام علوم، سال ۲۰۱۴ را "سال بین المللی بلورشناسی" نامگذاری کرد و از سازمان یونسکو خواست تا رهبری، هماهنگی و برنامه ریزی فعالیت های آموزشی و پژوهشی این سال را با کمک اتحادیه های بین المللی بلورشناسی به عهده بگیرد.
وب سایت رسمی:
www.iycr2014.org
خبر در وب سایت یونسکو:
http://www.unesco.org/new/en/natural-sciences/science-technology/basic-sciences/infocus-bes/international-year-of-crystallography-2014/

حالت چهارم ماده (پلاسما)

جمعه 05 ارديبهشت 1393

حالت چهارم ماده (پلاسما) 
.
وقتی یک ماده جامد حرارت داده می شود، مولکول ها با شدت بیشتری شروع ب لرزیدن می کنند. این روند ادامه می یابد تا سرانجام ماده از حالت جامد ب مایع تبدیل شده و مولکول ها عملا حرکت کرده و ب یکدیگر برخورد می کنند. با اضافه شدن مقدار انرژی و دمای بیشتر حرکت مولکول ها سریع تر و شدیدتر می شود و در نتیجه با شدت بیشتری به هم برخورد می کنند، تا جایی که از هم جدا شده و به فرم گاز در می آیند. اگر انرژی داده شده ب گاز از این مقدار بیشتر شود، مولکول ها باز هم سریع تر حرکت کرده و وقتی ماده را تا دماهای خیلی بالا ( فراتر از 5000 درجه ) گرم کنیم برخورد بین ذره ها به اندازه ای شدید می شود که الکترون ها از اتم کنده می شوند. چنین حالتی از ماده که متشکل از الکترون ها و یون های مثبت است ، "پلاسما" Plasma نامیده می شود.
بیشتر کیهان از پلاسما ساخته شده است، ستاره ها ازر حالت پلاسما هستند. ماده در لوله نئون یا در یک سیکلوترون ب شکل پلاسما است . بسیاری از لیزرها ، مانند لیزر کربن دی اکسید که در صنعت برای بریدن فلزات وپارچه بکار می رود ، لوله های پلاسما دارند. دانشمندان روی ویژگی های پلاسما کارمی کنند زیرا یک واکنش هسته ای به نام گداخت هسته ای در پلاسما دردماهای بالا اتفاق می افتد. چناچه بتوان واکنش گداخت راکنترل کرد جای امیدواری است که بعد از خورشید دومین منبع انرژی باشد. اگرچه پلاسما متشکل از ذره های باردار است،ازنظرالکتریکی خنثی است. زیرا درمجموع تعداد بارهای منفی ومثبت یکسان است.
مشکل محبوس کردن یک پلاسما که برای یک واکنش گداخت هسته ای ایجاد می شود، دو مورد است. نخست اینکه پلاسما به سرعت ظرف خود را بخار می کند. و مورد دوم که اهمیت بیشتری دارد ، این است که پلاسما خیلی سریع انرژی خود را ب ظرف می دهد. بنابر این ب سرعت ب دماهایی پایینتر از دمای لازم برای واکنش می رسد. پس برای محبوس کردن پلاسما ، یک میدان مغناطیسی تشکیل می دهند که با میدان مغناطیسی پلاسما بر هم کنش پیدا می کند. سپس آنرا ب دما می رسانند.

تایتین

پنجشنبه 04 ارديبهشت 1393

با تایتین بیشتر آشنا شوید
================
این پروتئین که عناصر زیر رو داره، بلندترین نام آیوپاک جهان رو که شامل 189819 حرف هست به خودش اختصاص داده و خوندن اسمش تقریبا 3.5 ساعت طول می کشه.

Number of C atom : 169723
Number of H atom : 270464
Number of N atom : 45688
Number of O atom : 52243
Number of S atom : 912

یه بنده خدایی اسمش رو تا آخر خونده که می تونید فیلمش رو ببینید :
http://bit.ly/1jxSoLR